Vandringer i Whiskyland

291111w1Julen nærmer seg og hva, bortsett fra whisky, er vel mer naturlig å ønske seg enn en whiskybok? I fjor kom boken «Vandringer i Whiskyland» av Tom Lunne ut, og boken er et must for alle som har et snev av interesse for Skottland og whisky.

Vandringer i Whiskyland er en omfattende bok om både Skottland og whisky. Tom Lunne har jevnlig reist rundt i Skottland fra slutten av 60-tallet og frem til i dag og Lunne har stor kunnskap om det han skriver om.

Boken tar for seg de fleste skotske destilleriene, men han skriver også om andre severdigheter, turforslag, restauranter, Bed & Breakfast, hoteller og puber. Boken egner seg veldig godt som turguide i og med at du får en god beskrivelse om alt som er hvert å besøke i hvert whiskyområde, fint illustrert med gode bilder.

Jeg har hatt boken i godt over et år nå, og det leses i den omtrent hver eneste dag. Boken er utgitt på forlaget Kolofon, har isbn-nr. 9788230006863 og kan kjøpes flere steder på nettet og sikkert i bokhandlere også. Boken anbefales på det sterkeste!

Dette innlegget ble publisert i Whisky. Bokmerk permalenken.