Valken-nytt

Jeg var en tur innom polet i Valkendorfsgaten i går for å se om det var kommet noe nytt i hyllene. Gordon & MacPhail-tapningene som burde ha vært kommet var ikke å se, men litt annet var det.

Bladnoch-tapningene på 8, 17 og 18 år stod der enda, noe som de har gjort i mange år. På tide å sende de videre til andre pol for å se om de selger der? I samme hylle stod to Glen Keith fra Closed Distilleries-serien, en Inverleven 1991 fra Gordon & MacPhail og en Glenrothes 1995. Det var også noen flasker i Provenance-serien; Glenallachie 12 yo, Glenrothes 10 yo, Fettercairn 11 yo, Inchgower 12 yo og Aultmore 11 yo. Det var noen Old Malt Cask; Bowmore 15 yo, Tactical 10 yo, Glenturret 17 yo, Glenallachie 16 yo, Tobermory 15 yo og Glen Keith 18 yo. I siste hyllen stod blant annet Benriach 25 yo, Ardbeg Alligator, Ardbeg Uigeadail og Glenmorangie 18 yo.

I tillegg kommer selvfølgelig all whiskyen som står i den vanlige whiskyhyllen et annet sted i butikken, som du kan søke opp på Vinmonopolets nettsider.

Dette innlegget ble publisert i Whisky. Bokmerk permalenken.