Vårsesongen er i gang

Da er endelig vårsesongen i NMWL Bergen kommet i gang, vi hadde den første smakingen i går kveld. Jeg hadde plukket ut fem av høstens nyheter på Vinmonopolet, fire av de inngikk i smakingen, men den femte var tilgjengelig i baren senere på kvelden.

Vi startet med en Tomatin 2003 10 år som ble tappet for Oslo Whisky Festivals 10 års-jubileum i 2013. Vi fortsatte med Clynelish 1997 16 år Old Particular fra Doglas Laing og Arran The Devil’s Punch Bowl Chapter No 2 før vi avsluttet med Lagavulin 12 år Cask Strength. Tomatin ble kåret til kveldens whisky, mens Lagavulin kom på andre plass.

Kvelds siste whisky var Caol Ila 1997 15 år Directors’ Cut og det var mange som også ville smake på denne. 26 personer møtte opp for å smake whisky denne kvelden, og det må sies å være et bra oppmøte på en mandagskveld i januar!

De fire tapningene fra kveldens smaking

De fire tapningene fra kveldens smaking

Dette innlegget ble publisert i Whisky. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Vårsesongen er i gang

  1. Er virkelig Tomatin så god. Det sies at de unge ikke egner seg for lagring og at de lukter og smaker svidd gummi. Må nok ta meg en barrunde her i Oslo snart. Har Tomatin 45 år fra Directors Cut men den skal få stå til 2015 !

  2. Rune Morten sier:

    Ja, den var veldig god. Men jeg har en mistanke om at denne er blitt plukket ut av Cask-folkene, og de har en god evne til å plukke ut godsaker. ;-)

Det er stengt for kommentarer.